Bussiseikkailu

Urheilukärpäsen bussiseikkailu

Kuljen kahdella bussilla Kylätoimistolle. Nyt bussien lähtöpaikka on keskustassa on siirtynyt Vapaudenkadulta Asemakadulle ja pysäkkien määrä vähentynyt seitsemästä neljään.

Tänä aamuna odotin yksin bussia kotini lähi pysäkillä. Bussi tuli yllättävän nopeasti onneksi huomasin sen, ehdin heilauttaa kättäni ajoissa ja bussi pysähtyi ja pääsin sen kyytiin. Kuski ajoi rivakkaa vauhtia Lohikosken läpi kohti keskustaa. Mielessäni ajattelin nyt ehdin vaihtaa bussiin numero 25 mikä lähtee keskustasta klo: 9.35. Bussin kääntyessä Lohikoskelta Taulumäelle näin kolme tyttöä pysäkillä, heistä kukaan ei heilauttanut kättä ajoissa ja bussi huristi pysäkin ohi. 

Saavuimme torin pysäkille klo: 9.28 siinä odottelimme 2 minuuttia ja jatkoimme matkaa. Jäin pois Urhonkadun lähellä olevalla pysäkillä, että varmasti ehdin vaihtaa bussia. Sillä siinä vaiheessa oli 3 minuuttia aikaa bussin numero 25 lähtöön. Kävelin kadun toiselle puolelle olevalle pysäkille. Näin bussi 25 tulevan, heilautin kättäni ja bussi pysähtyi pääsin kyytiin. Siellä bussissa sattui olemaan lapsi jolla oli huono aamu. Hänen äitinsä joutui kantamaan lapsensa bussista pois, koska lapsi ei suostunut kävelemään itse. 

Bussilla kulkeminen on eräänlaista seikkailua, aina pitää olla tarkkana , että pääsee oikeaan bussiin. Sillä Asemakatu on ahdas ja ruuhka-aikana busseja kulkee paljon.

Bussiseikkailu

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto