Cansinin kuulumiset

Hei, olen Cansin, ja asunut Suomessa perheeni kanssa 2 vuotta. Muutin tänne Turkista. 

Opiskelin suomea noin 10 kuukautta Spring Housessa. Minulla oli 3 kieliharjoittelupaikkaa tässä kielikoulutuksessa. Tein 2 ensimmäistä harjoittelua Jamkin taloustieteen osastolla ja kirjoitin 2 tutkimusraporttia. Näiden harjoittelujaksojen aikana minulla ei ollut mahdollisuutta harjoitella paljon puhumista, mutta paransin kirjoituskäytäntöäni. 

Halusin tehdä viimeisen työharjoitteluni Kylätoimistossa parantaakseni puhekäytäntöäni ja minut hyväksyttiin harjoittelupaikkaan. Paljon kiitoksia tästä, koska minulla oli täällä tilaisuus keskustella eri puhetyypeillä olevien ihmisten kanssa. Harjoittelen puhumista nuorille ja vanhoille. Tämän puheharjoituksen lisäksi opin myös erilaista kulttuuritietoa Suomesta. Kaikki täällä ovat erittäin ystävällisiä. 

Vaikka on heinäkuu, löysin jonkun, jolle puhua ja jopa puhua ajankohtaisesta politiikasta. Päivälehden lukeminen täällä auttoi paljon uusien sanojen oppimisessa. Minulla oli myös mahdollisuus oppia ja pelata monia uusia korttipelejä. Haluan kiittää Kylätoimiston henkilöitä kärsivällisyydestä ja mahdollisuuksista kehittää suomenkielen taitoani.

Cansinin kuulumiset

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme kuten Cansinin kuulumiset osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto