Kauden avauspeli JYP-TPS (2023)

Kauden avauspeli JYP – TPS

Vihdoin koitti keskiviikko 13.9., mitä olin odottanut “kuin kuuta nousevaa” sillä olihan kyseessä kauden ensimmäinen liigapeli. Hallin ovet avattiin normaalia aikaisemmin. Jo klo. 17:00 pääsi A-puolelle ja siellä esiintyi bändi. Piti odottaa 30min, että pääsimme B-puolelle, mikä mielestämme on meidän porukan oma puoli.

Katsoimme alkulämmittelyä istumakatsomosta vaikka meillä on seisomapaikka kausikortit. Joten alkulämmittelyn lopussa siirryimme tuttuun seisomakatsomoon rumpuryhmän eteen.

Pelin avauskiekon pudotti entinen JYP maalivahti Ari -Pekka Siekkinen. Muistan kyllä ajan kun hän pelasi.

Peli käynnistyi ja oli pelattu vain 2.59 minuuttia, kun JYPin Giorgio Estephan onnistui tekemään maalin. Yleisö iloitsi huusi ja taputti, minä tietysti muiden mukana. Jatkoimme JYPin kannustamista parhaamme mukaan. Peli jatkui, mutta maaleja ei onnistunut kumpikaan joukkue tekemään, kuin vasta erän lopulla TPS teki maalin. Maalintekijä oli Dudas Aidan ajassa 18.04. Tilanne oli 1-1.

Toinen erä alkoi hyvissä tunnelmissa. Mutta JYPin kapteeni Robert Rooba otti jäähyn kampituksesta ajassa 20.53. Joten TPS pääsi pelaamaan ylivoimalla ja maalinteossa onnistui Viljami Marjala ajassa 22.36. Lisää maaleja ei toisessa erässä onnistuttu tekemään. Tilanne oli 1-2.

Kolmas erä olikin omaa luokkaansa. Sillä JYPin Mikko Petman sai pelirangaistuksen selästä taklaamisesta eli hän lensi suihkuun. Kun vielä JYPin Reid Gardiner otti jäähyn poikittaisesta mailasta. Niin JYP joutui pelaamaan kahden miehen alivoimalla. Täytyy sanoa, että JYP pelasi hyvää alivoimapeliä ja TPS ei onnistunut tekemään maalia. Erän lopussa JYPin Juuso Puustinen onnistui tekemään tasoitusmaalin ja peli oli 2-2 .Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 2-2. Tarvittiin siis jatkoaika, että ratkaistiin pelin voittaja.

Jatkoaikaa oli pelattu vain 1.28, kun TPSn Petrus Palmu teki maalin. Joten TPS voitti pelin. Mutta onneksi JYP sai sentään yhden pisteen pelistä. Peli siis päättyi 2-3 jatkoajalla.

Kauden avauspeli JYP-TPS

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto