Kuka ihmeen Piiperö?

Kuka ihmeen Piiperö? 

Piiperö on keski-ikäinen nainen, äiti, puoliso, ystävä, yhteisön jäsen, osanen maapallon ja ihmiskunnan palapelissä, ikuinen ihmettelijä, elämän maistelija ja tutkailija, nippelitieto-ahmatti, yleensä optimisti ennemmin kuin pessimisti, generator tyyppinen nousu-kaksonen, kanaemoksikin kutsuttu, teesieppo, herkkusuu, kivenmurikan suuntavaistolla ja oravan keskittymiskyvyllä varustettu höppänä… ja paljon toki muutakin, mutta tässä muutamia ominaisuuksia. (Muutaman määritelmä on muuten 3-99!)

 

Suuria mielenkiinnon kohteitani on  luonnonlääkintä, luontoyhteys, ihmisen mielen ja syöverit ja käyttäytyminen, astrologia ja mm. kuun vaikutus elolliseen ja elottomaan, sekä Mikki- ja Minni-hiiri.

 

Tänään ei vielä ole tiedossa kummempia syvällisyyksiä Piiperöltä. Ensin halusin kertoa teille millainen henkilö näppäimistöä naputtelee Piiperön Pähkäilyjä- otsikon taustalla.

Tervetuloa tutustumaan monen kirjavien ajatusteni ja mieleni mutkikkaaseen, mutta metkaan maailmaan, sitä mukaa kun uutta pähkäilyä ulos tupsahtelee.

Kuka ihmeen Piiperö?

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto