Lohen peli Aina aurinkoisessa

Urheilukärpänen katsomassa Lohen pesäpallopeliä

Tiistaina 5.7. menin katsomaan Jyväskylän Lohi vastaan Kannuksen Ura peliä Aina aurinkoiselle Koskenharjun kentälle. Mutta jo ennen pelin alkua alkoi satamaan vettä. Olin juuri syömässä hodaria, kun sade alkoi. Etsin sateenvarjon suojakseni etten paljoa kastu.

Ensimmäinen jakso oli hyvin tasainen. Katsomossa taputin ja kannustin Lohen pelaajia tapani mukaan. Lohen juoksutilin avasi Alex Leinonen lyömällä ja sen toi Valtteri Havukainen. Tämän jälkeen Lohi teki vielä 4 juoksua. Kannuksen Ura sai tehtyä 4 juoksua .Eli Lohi voitti ensimmäisen jakson juoksuin 5 – 4. Näin olen Lohi tulisi saamaan pelistä ainakin yhden pisteen.

Tauolla nuosin seisomaan ja päätin katsoa toisen jakson seisaaltaan. Sade taukosi aurinko paistoi ja sateenvarjoa ei enää tarvittu. Toinen jakso alkoi tasaisesti ensimmäisessä vuoroparissa kumpikaan joukkue ei saanut tehtyä juoksua. Mutta sitten toisessa vuoroparissa kumpikin joukkue teki yhden juoksun.

 

Neljännessä vuoroparissa Lohi niin sanotusti räjäytti pankin ja teki peräti yhdeksän juoksua. Kunnarin löivät Alex Leinonen ja Valtteri Havukainen. Yleisö taputti ja myös huusi innoissaan. Lohi pelasi kauden parasta sisäpeliä ja sai pelistä kolme pistettä. Tästä on Lohen hyvä jatkaa pelejä ensi viikolla.

Lohen peli Aina Aurinkoisessa 

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto