Sepe-kesälaiskiainen on monessa mukana!

Sepe-kesälaiskiainen – osa 4

Osa 4 – Sepe-kesälaiskiainen uudessa kodissa

Ensimmäisenä yönä seuranani oli neljä naista. Aamulla he lähtivät matkalle ja puhuivat, että menevät katsomaan jääkiekkoa ja hotelliin yöksi. Taitavat nuo naiset olla “jääkiekkohulluja”. Minä sain kuitenkin tilaisuuden tutkia perusteellisesti uuden asuinpaikkani. Aloitin tuulikaapista, mutta sieltä ei löytynyt minulle kavereita. Jatkoin kaappien tutkimisella. Toista kaappia tutkiessani löysin kassin, missä oli pupu Lille-Mor – hän oli jo vuosia sitten muuttanut Norjasta Suomeen. Lisäksi siellä oli koira Ralf. Lattialta löysin koiran nimeltä Ruffe. Hän on iso, viisas ja vanha. Olin päättänyt ryhtyä konttoristiksi ja uudet kaverini saisivat olla alaisiani. Sillä minä, Sepe, olisin johtaja. Se tarkoittaa sitä, että voin mielestäni nukkua myös työpäivän aikana. Laiskiaiset tarvitsevat todella paljon unta.

Jatkoin vielä kaappien tutkimista ja löysin monta kivaa t-paitaa mitä voisin pitää päälläni, mutta minun on vaikea pukea t-paita päälleni, sillä minulla on iso pää. Tarvitsen siis apua paidan pukemisessa. Pitää kysyä omistajalta mitä paitoja saan lainata. Housuista en välitä, enkä niitä halua käyttää. Yön nukuin isossa sängyssä sillä olin “kuningas” omasta mielestäni. Aamulla heräsin virkeänä. Etsin ruokaa jääkaapista ja söin aamupalan. Sen jälkeen menin tutkimaan kylpyhuonetta. Siellä oli vessanpönttö, ainoa mitä sieltä tarvitsen. Suihkussa minä en tykkää käydä, kuivumiseni kestää todella kauan. Seuraavaksi menin takaisin sänkyyn ja nukkumaan päikkärit. Heräsin vasta illalla, kun naiset tulivat takaisin reissusta. Kolme naisista lähti kotiinsa. Minä jäin omistajani kanssa juttelemaan ja tutustumaan, sillä en vielä häntä hyvin tuntenut. Sitten koittikin jo yö unien aika. Nyt en päässyt sänkyyn vaan jouduin nukkumaan lattialla, mutta me laiskiaiset voimme nukkua missä tahansa.

Osa 4 – Sepe-kesälaiskiainen uudessa kodissa

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto