Urheilukärpänen futsalpelissä

Sunnuntaina päätin lähteä katsomaan futsalpeliä Kampuksen Dynamo vastaan Someron Voima. Saavuin Monnarille ajoissa kuten minulla on tapana, katsomossa näkyi vain yksi mies minun lisäkseni. Pikkuhiljaa katsojia alkoi saapua, mutta ei paljoa. 

Ennen pelin alkua palkittiin viime kauden parhaita valmentaja, pelaaja ja tuomari. KaDyn valmentaja Vasko Vujovic palkittiin ja hän sai myös Aalto-maljakon. Kyseessä oli viimeinen peli, minkä hän valmensi KaDyä, sillä hän siirtyi kokonaan valmentamaan Latvian maajoukkuetta.

Peli pääsi alkamaan ja sitä oli pelattu vain 0.44 minuuttia, kun SoVo teki oman maalin. Mikä tarkoitti, että KaDy siirtyi johtoon 1 – 0. KaDy hallitsi ensimmäistä jaksoa. Mutta SoVon Gesim Voca tasoitti pelin ajassa 18.57. Siis peli oli 1- 1. Vain 2 sekunttia ennen ensimäisen jakson loppua onnisttui KaDyn Italo Henrique eli ”Bob” tekemään maalin. Tauolle mentiin siis KaDyn johdossa 2 – 1. 

Toinen jakso alkoi peliä oli pelattu  jo 33.03 Bob teki KaDylle maalin. Innostuin huutamaan ja taputtamaan, muiden mukana. SoVon Valmir Seferi onnistui maalin teossa ajassa 37.00. Tilanne oli siis 3 – 2 KaDylle. Bob teki vielä kaksi maalia ajassa 38.33 ja 39.37. Hän teki siis neljä maalia, mikä on todella hyvin. Pelin loputtua yleisö ja joukkue kiitti valmentaja Vasko Vujovicia. Saa nähdä, kuka tulee KaDyn valmentajaksi ja mistä maasta? Vasko onnistui valmentamaan KaDyn neljään Suomen mestaruuteen ja kolmesti Mestarien Liigan Main Roundille. Uuden valmentajan on hyvä jatkaa tästä, kuka hän sitten onkin.

Urheilukärpänen futsalpelissä

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto