Urheilukärpänen JYP – Kärpät -harjoituspelissä Suolahdessa

Urheilukärpänen JYP – Kärpät -harjoituspelissä Suolahdessa
Torstaina 1.9. matkustin bussilla Laukaan kautta Suolahteen. Kaverini oli minua vastassa ja menimme heti ensimmäiseksi syömään, paikalliseen kebabpizzeriaan. Minä tilasin kebabranskalaiset tomaattikastikkeella ja juomaksi otin Cola Zeroa. Ruoka tuli nopeasti, se oli lämmintä kebabia; hyvin ohuita siivuja ja ranskalaiset sopivan kypsiä. Ruoka maistui hyvältä, nyt jaksaisin kannustaa Jypin voittoon. Kun olimme syöneet menimme käymään kaupassa ostamassa karkkia. Pelin alkuun oli reilusti aikaa, mutta lähdimme kävelemään rauhallisesti kohti jäähallia, sillä olin netistä nähnyt, että halli on loppuun myyty. Saavuimme Murskaamon eli jäähallin pihaan ja jonossa oli jo ihmisiä odottamassa ovien aukeamista. Odottelimme hetken, ovet avattiin 8 minuuttia etuajassa klo: 16.52. Menimme heti aluksi varaamaan hyvät paikat keskikatsomosta.
Pelissä
Alkulämmittelyssä katselin Jypin pelaajia, sillä onhan joukkueeseen tullut monta uutta pelaajaa sitten viime kauden. Ennen pelin alkua kävin kioskilta ostamassa limsan, jos suu kuivaa pelin aikana. Vihdoin peli alkoi se oli hyvin tasaista. Jypin ensimmäisen maalin teki Aaro Vidgren. Kärpät yrittivät tasoittaa peliä ja onnistuivat siinä heti muutaman sekunnin päästä. Maalintekijä oli Tommi Kivistö. Erätauolla en poistunut katsomosta. Sillä Suolahden jäähalli on pieni Mestis-tason halli, katsomo on vain toisella laidalla ja päädyssä on baari. Toisen erän alussa Jypin Joakim Kemell vie Jypin 2 – 1 johtoon. Yleisö hurrasi, minä mukana. Välillä piti juoda limsaa ja syödä muutama karkki, että on energiaa kannustaa. Kolmas erä oli pelailua ja näytti jo siltä, että Jyp voittaa pelin. Mutta Kärpät tasoittivat pelin 13 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Maalintekijä oli Teemu Turunen. Tilanteesta 2 – 2 lähdettiin jatkoajalle. Jypin Kyle Platzer pääsi läpiajoon ja onnistui tekemään maalin. Yleisö riehaantui huusi ja taputti. Siis Jyp voitti pelin jatkoajalla 3 – 2. Yleisöä pelissä oli 1024 henkilöä, mikä on Suolahden jäähallin yleisöennätys. Mielestäni on hienoa, että harjoituspelejä pelataan myös pienemmillä paikkakunnilla.

Urheilukärpänen JYP – Kärpät -harjoituspelissä Suolahdessa

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto