Urheilukärpänen jääkiekon hyväntekeväisyysottelussa

Urheilukärpänen jääkiekon hyväntekeväisyysottelussa

Perjantaina 18.8. lähdimme naisporukalla Kuopioon katsomaan Alumni Allstar 2023 -peliä.

Saavuimme Olvi-areenalle ja veimme auton parkkihalliin. Jono sisälle oli pitkä, mutta ei muuta kuin jonon päähän. Ovet avattiin ja jono alkoi liikkua eteenpäin. Nimmarien jako oli heti sisäänkäynnin vieressä, mikä aiheutti tungoksen: olimme kuin “sillit suolassa”. Mutta sitkeästi jonotimme saimme pelaajien nimmareita esim. Eeli Tolvaselta ja Juuse Sarokselta. Paikalla oli 7 pelaajaa ja minä sain kaikilta nimmarit.

Kyseisessä pelissä pelataan kaksi 20 minuutin erää, mutta ei pelata tosissaan. Taklaaminen on kielletty ja jäähyjä ei tule – peli siis on siistiä. Vastakkain olivat Liiga Allstar ja Savo Alumni. Lisäksi oli pelaajien taitokisa. Nyt vanhin pelaaja oli 80-vuotias Lasse Oksanen. Mukana olivat myös mm. Esa Tikkanen, Velipekka Ketola ja Saku Koivu. 

Lisäksi oli pelaajien taitokisa. Kyseinen tapahtuma on hauska ja leikkimielinen. Se järjestettiin nyt viidettä kertaa. Minä olin kolmatta kertaa paikan päällä. Joka kerta tapahtuma on ollut eri kaupungissa. Ukrainalaiselle lapsipelaajalle annettiin avustus jääkiekkoharrastuksen maksuihin, sillä Liiga Alumni haluaa tukea lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa jääkiekkoa, ja kyseessä on kallis harrastus. Tapahtuman jälkeen odotimme pelaajia ja muutaman kanssa otimme kuvan. Vielä ei tiedä missä tapahtuma on ensi vuonna, mutta jo nyt sitä odotetaan. 

Urheilukärpänen jääkiekon hyväntekeväisyysottelussa

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto