Urheilukärpänen JYP – Sport pelissä

Urheilukärpänen Jyp – Sport -pelissä

Minua hiukan jännitti, kun lähdin kohti jäähallia. Koska olin saanut sähköpostia, että osallistun Marine show’hun toisella erätauolla. Kyseessä on kausikorttilaisille tarkoitettu kilpailu, johon on voinut ilmoittautua ja osallistujat arvotaan. Olin ensimmäinen nainen joka pääsi osallistumaan kilpailuun. Mitä kyseisessä kilpailussa tehdään, niin joka kerta on ollut eri laji kyseessä.

Saavuin hallille jo ennen ovien aukaisemista. Perinteisesti ostin kioskilta limsan ja menen odottamaan alkulämmittelyn alkamista. Juttelin tuttujen kanssa ja katsoin alkulämmittelyä. Pelin alkuun oli aikaa noin 30min, kun lähdin kohti seisomakatsomoa. Sillä minulla on seisomapaikkakausikortti.

Vihdoin peli alkoi. Peliä oli pelattu 3.40, kun Jypin Juuso Puustinen onnistui maalin teossa. Yleisö huusi ja hurrasi minä tietenkin mukana. Ei mennyt kuin vajaa 3 minuutia ja Jypin Reid Gardiner teki maalin ajassa 6.01. Alkoi tuntua, että nyt Jypin peli kulkee ja voitto olisi mahdollista. Jyp onnistui tekemään vielä kolmannen maalin, maalintekijänä jälleen Reid Gardiner ajassa 9.17. Sport vaitoi maalivahtia Hovinen pois maalilta ja Reijola tilalle. Erä pelailtiin loppuun ja alkoi ensimmäinen erätauko alkoi.

Toisessa erässä kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa. Vähän ennen erätauon alkamista lähdin kohti Jypin jäähyaitiota. Sillä sinne kokoontuivat Marine Show kilpailijat minun lisäkseni kaksi miestä. Meille kerrottiin, että kilpailemme minigolfissa. Laitoimme paidat päälle ja kypärät päähän kilpailua varten. Maila oli rightin puolen maila ja se oli vaikeaa, koska minulle on helpompaa lyödä leftin puolen mailalla. En onnistunut saamaan yhtään palloa reikään. Jäin kilpailun kolmanneksi. Palkinnoksi sain Marine-lippiksen ja kioskisetelin.

Kolmas erä alkoi. Erän ainoan maalin onnistui tekemään Sport ajassa 53.53 maalintekijä oli Alex Holmström. Jyp siis voitti pelin 3 – 1. Mahtavaa, että Jyp sai 3 pisteen voiton.

Urheilukärpänen JYP – Sport -pelissä

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto