Urheilukärpänen Komeettojen pelissä

Urheilukärpänen Komeettojen pelissä

Sunnuntaina hyppäsin bussiin ja lähdin katsomaan Komeettojen jalkapallopeliä. Komeetta pelaa jalkapallon Kakkosen C-lohkossa.  Osasin jopa jäädä oikealla pysäkillä pois bussista. Kävelin Comets Parkkiin, ostin lipun ja limsan. Odotin pelin alkua, vastustaja oli pohjoisesta Rovaniemeltä RoPs.  

RoPs hallitsi pelin alkua ja Komeetat ei päässyt ollenkaan hyökkäämään. RoPs teki maalin ajassa 9 minuuttia maalintekijä oli Eetu Venäläinen. Maali tehtiin puskemalla.  Pelin edetessä tilanne tasoittui ja myös Komeetat pääsi hyökkäämään, mutta maalipaikkoja heillä oli vähän ja maalia he eivät onnistuneet tekemään. RoPsin kannattajia oli kentän toisella laidalla, he pitivät meteliä ja kannustivat omiaan. Esimerkiksi huusivat: “Ropsi palaa”. Minä vaan välillä taputin, mutta en huutanut kannustuksia. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0 – 1 RoPsille.

Tauolla en lähtenyt mihinkään, istuin paikallani katsomossa. Toinen puoliaika alkoi ja hyvä niin, sillä jalkapallo ei ole laji mitä seuraan aktiivisesti. Peliä hallitsi RoPs, mutta oli Komeetoilla hyviä maalintekopaikkoja. Valitettavasti Komeetat ei onnistunut maalia tekemään. Sen sijaan RoPs onnistui tekemään toisen maalin ajassa 74 minuuttia. Maalin tekijä oli Samuel Olabisi.  Tämän pelin perusteella minusta ei tule aktiivista jalkapallon seuraajaa, koska laji on liian hidas minun makuuni. Pidän nopeimmista lajeista: jääkiekko, futsal ja pesäpallo pysyy edelleen suosikkilajeinani.