Urheilukärpänen on nyt iloinen

Urheilukärpänen on nyt iloinen

JYP-Lukko

JYP onnistui todella hyvin viime viikonlopun peleissä ja saaliina oli täysi pistepotti eli 6 pistettä. Perjantaina JYP matkusti Raumalle Lukon vieraaksi. Ennakkoon ajattelin, että pelistä tulee vaikea JYPille.

Minulle kävi vähän köpelösti ja nukuin päikkäreitä liian pitkään ja peliä oli ehditty pelata noin 10 min kun heräsin. Heti ensimmäisenä katsoin kännykästä mikä on tilanne pelissä. Onnekseni tilanne oli 0 – 0. Avasin radion ja aloin kuuntelemaan peliä.

Ensimmäistä erää oli pelattu viime sekunneille, kun vihdoin JYP teki maalin. Iloitsin maalista tapani mukaan. Maalintekijä oli Jarkko Malinen ajassa 19.39 ja syöttäjät Mikko Petman ja Jerry Turkulainen.

Toisessa erässä JYP ei tehnyt maalia. Mutta Lukko onnistui tekemään tasoitusmaalin ajassa 38.18 maalintekijä oli Burke Brayden ja syöttäjät Sebastian Repo ja Julius Mattila.

Kolmannessa erässä JYPin Jerry Turkulainen teki ylivoimamaalin ajassa 40.42 syöttöpisteen saivat Sami Niku ja Jere Lassila. Aivan erän lopussa Patrik Siikanen teki maalin tyhjään maaliin ja syöttäjät olivat Reid Gardiner ja Aleksi Malinen.

JYP sai siis kolme pistettä voitosta varsinaisella peliajalla. Kaverini soitti minulle pelin lopulla, kun JYPin voitto oli varmistunut. Hän oli lähdössä käymään kahville JYPin voiton kunniaksi.

JYP-Jukurit

Lauantaina ennen peliä ystäväni, hänen kaksi tyttöä ja vielä heidän sukulaistyttö tulivat minun luo kahville ennen peliä. Menimme yhdessä autolla jäähallille. Katsoimme tietty alkulämmittelyä, JYPin pelaajilla oli siniset paidat sillä niitä he käyttävät lauantain kotipeleissä.

JYP sai Hippokselle vieraaksi Jukurit Mikkelistä. Sami Niku teki maalin JYPille ajassa 16.48, syötön maaliin antoivat Jerry Turkulainen ja Juuso Puustinen. Iloitsimme maalista taputtaen ja huutaen.

Toisessa erässä Jarkko Malinen teki JYPille alivoimamaalin ajassa 32.36, syöttäjä Juuso Puustinen. Voi sanoa, että yleisö repesi ja ilakoi maalista, sillä olihan kyseessä alivoimamaali.

Kolmannen erän lopussa Jukurit tekivät maalin, maalintekijä oli Samuel Salonen syöttäjät Oliver Larsen ja Daniel Mäkiaho. Tilanne oli hyvin epäselvä tuskin kukaan yleisöstä näki, että kiekko meni maaliin. Mutta tuomarit olivat sitä mieltä, että kiekko kävi maalissa. Onneksi se ei kuitenkaan vaikuttanut pelin lopputulokseen. Peli loppui ja yleisö riemuitsi JYPin voitosta. Pelaajat kiittivät yleisöä tapansa mukaan; siis luistelivat jonossa kannattajapäätyyn.

Urheilukärpänen on nyt iloinen

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto