Urheilukärpänen testaa: Hesburgerissa Halloween-kupongilla

Urheilukärpänen testaa: Hesburgerissa Halloween-kupongilla

Viime viikolla torstaina lähdin Kylätoimistolta ja minulla oli nälkä. Olin katsonut Hesburger-sovelluksesta, että on Halloween-kuponki millä kerrosaterian saa hintaan 6,95€. Joten menin bussilla keskustaan Asemakadulle ja siitä kävelin Sokkarin Hesburgeriin. Etsin kännykästä kupongin valmiiksi ja menin kassalle tekemään tilauksen. Yritin ottaa S-bonukset, mutta myyjä sanoi minulle olet jo ottanut Hese-bonukset. Minä siihen sanoin en ikinä ota Hese-bonuksia, haluan S-bonukset. No, onnistuin sitten saamaan S-bonukset ja sain myös ruokani.

Menin ottamaan ketsuppia, pippuria ja lautasliinoja. Etsin paikan ikkunan läheltä ja istuin syömään. Ensiksi laitoin pippuria ketsuppiin, kuten minulla on tapana. Aloin syömään ranskalaisia. Ne olivat lämpimiä ja hyviä. Dippasin niitä ketsuppiin, mihin olin laittanut pippuria. Minun mielestä pippuri antaa hyvää makua ranskalaisille: ”nam”. Kokeilin onko kerroshampurilainen lämmin ja onneksi se oli lämmin. Joskus olen saanut todella haalean kerroshampurilaisen Hesburgerissa ja se ei maistu hyvältä. Siirryin syömään sitä, mielestäni se maistui hyvältä ja maukkaalta; täytteet myös majoneesi pysyi hampurilaisen sisällä. Eikä tippunut vaatteilleni niinkun joskus on käynyt. Tykkään, että kerroshampurilaisessa on paprikamajoneesia, sillä se tekee hampurilaisesta mehukkaan ja antaa makua. Vaikka minä en muuten pidä paprikasta. Siitä on aikaa, kun viimeksi olen syönyt kerroshampurilaisen. Koska tämä oli hyvä kokemus uskallan taas joskus jatkossakin syödä kerrosaterian.

Urheilukärpänen testaa: Hesburgerissa Halloween-kupongilla

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto