Urheilukärpänen yllätetään monta kertaa

Urheilukärpänen yllätetään monta kertaa

Perjantaina 2.12. heräsin hiukan jännittyneissä tunnelmissa, koska tiesin, että minulle on luvassa yllätys illan Jyp – Kookoo pelin jälkeen jäähallilla. Alkuillasta lähdin normaaliin tapaani bussilla jäähallille. Kävin ostamassa kioskilta Pepsi Maxin ja menin katsomaan alkulämmittelyä. Vihdoin tuomari tiputti kiekon jäähän ja peli pääsi alkamaan.Peliä oli pelattu vain 3.50, kun Jypin Jere Lassila teki maalin. Huusin muiden mukana innoissani. Kun peliä oli pelattu 5.42 niin KooKoon Kasperi Ojantakanen tasoitti pelin 1 – 1 . Ensimmäisellä erätauolla sai syntymäpäiväonnittelut kaverilta ja hänen kahdelta tytöltä. Siis jäähallissa kuulutettiin onnittelut musiikkikappaleiden välissä. Varsinainen syntymäpäiväni oli kyllä vasta maanantaina 5.12.

Toisesa erässä olisin halunnut kioskille ostamaan ruokaa koska minulla oli nälkä. Mutta kaverini ja hänen tyttönsä eivät minua kioskille päästäneet katsomosta. Aluksi ihmettelin tilannetta, mutta sitten minulla välähti ehkä minut on valittu pelin Jyp-henkisimmäksi katsojaksi. Osuin oikeaan: Jypin maskotti Myrsky toi minulle Elosen kylmälaukun ja kuvaaja kuvasi tilanteen. Se myös näkyi hallin screenillä. Ja minua onniteltiin vielä uudestaan.

Toisessa erässä Kasperi Ojantakanen onnistui tekemään taas maalin ajassa 32.10 1 – 2 oli tilanne.  Kolmannessa erässä 42.37 Jypin Teemu Suhonen teki maalin. Peli oli tasan 2 – 2. Pelin piti edetä aina kolmannen erän loppupuolelle, kun Jypin Anton Stråka teki maalin ajassa 55.05. Nyt Jyp johti peliä 3 – 2.  Peli oli jo edennyt aikaan 58.15, kun KooKoo otti maalivahdin pois ja yritti tasoittaa peliä. Mutta Jypin Reid Gardiner teki maalin alivoimalla tyhjään maaliin ajassa 58.32. Näin ollen Jyp voitti pelin 4 – 2 . JEE! Hyvä Jyp! 

Pelin jälkeen menimme Jypin pukukopin oven lähelle. Suosikkipelaajani Severi Lahtinen tuli ovesta hallin käytävälle. Sitten minulta peitettiin silmät. Kuulin, kun Severi pyysi laulutaitoisia  Jyp-faneja laulamaan mukanaan “Paljon onnea vaan”. Nyt sain jo katsoa ja näin kaverini sylissä laiskiaisen valkoinen Jyp-paita päällä. Hän antoi sen minulle, käski katsoa mitä paidan selässä lukee ja siinähän luki Lahtinen.  Tilanteesta kaverini tyttö kuvasi videon muistoksi. Oli kyllä mukava yllätys. Tykkäsin.