Urheilukärpänen

Urheilukärpänen: Jyp – Lukko peli perjantaina 16.9.

Vihdoin alkoi SM-liiga pelit ja Jypillä oli ensimmäinen kotipeli perjantaina. Olimme hyvissä ajoin paikalla ja odotimme 4 minuuttia, että ovet avattiin. Pääsimme sisälle halliin ja laitoin Jyp-paidan päälle. Menimme B1 kulmaukseen odottamaan alkulämmittelyn alkamista. Pelaajat saapuivat jäälle, katsoimme vähän aikaa heidän tekemisiään. Lähdimme kioskille ostin limsan, menimme vakio katsomoon Rumpuryhmän eteen. Kyseessä on seisomakatsomo, mutta ennen pelin alkua siinä voi istua. 

Hetki ennen pelaajien ja tuomareiden saapumista jäälle, nousimme seisomaan. Musiikki ja rummutus alkoi. Taputin mukana, tuomarit ja pelaajat tulivat jäälle. Pelaajat asettuivat keskiympyrään valmiiksi pelin aloitusta varten, tuomari tiputti kiekon jäähän ja peli alkoi. Lukolla oli pari maalipaikkaa, mutta he eivät onnistuneet maalia tekemään. Lukon Matthew Abt sai jäähyn poikittaisesta mailasta, kun ensimmäistä erää oli pelattu 10.05 Pelin ensimmäisen maalin teki Jypin Geoff Platt ylivoimalla ajassa 10.45.  Erän lopussa Sami Niku onnistui tekemään maalin Jypille ajassa 19.11. Erätauolle mentiin siis Jypin johtaessa peliä 2-0.

Toisen erän alussa Lukon Antti Saarela teki maalin ajassa 22.08. Aaro Vidgren teki Jypille maalin ajassa 32.07. Tilanne oli 3 – 1 Jypille. Erän aikana kävin kioskilla. Ensin sanottiin, että nakit on loppu. Sanoin otan sit sipsejä, mutta onnekseni löytyi vielä muutama nakki ja sain nakkimukin. Siinä on kolme pitkää nakkia. Minä en niitä kaikkia jaksanut syödä ja annoin yhden nakin kaverini tytölle. Braden Christoffer teki Jypille maalin ajassa 35.19. Vielä erän lopussa Jypin Juuso Puustinen onnistui maalinteossa ajassa 39.26. Erätauolle mentiin Jypin johtaessa peliä 5 – 1. 

Kolmas erä alkoi. Lukon Julius Mattila teki erän ainoan maalin ajassa 41.59.  Jyp voitti pelin 5 – 2.  Olin hyvällä mielellä, koska Jyp onnistui saamaan kauden ensimmäiset pisteet.