Urheilukärpäsen viikonloppu-derby

Derby viikonloppu 7.7.-8.7. perjantai Lohi – Kiri,  lauantai Kiri – Lohi 

Perjantaina 

minun lisäksi lähti kolme naista katsomaan peliä. Heistä kaksi ensimmäistä kertaa. Menimme bussilla koska parkkipaikkoja on todella vähän kentän lähellä.

Ostin ennen pelin alkua hodarin kuten minulla on tapana. 

Peli alkoi ensimmäisessä vuoroparissa Kiri onnistui tekemään juoksun; Lasse Saraluoto löi ja Miikka Matikka toi juoksun. Lohi ei juoksuja onnistunut tekemään. Peli eteni neljänteen vuoropariin missä Kiri sai juoksun harhaheitolla, juoksun tuojana oli Ville Vierimaa. Lohi ei vieläkään onnistunut juoksujen teossa. Joten Kiri voitti ensimmäisen jakson 0 – 2. 

Toisella jaksolla Kirin Luukas Poutanen löi ja Ville Vierimaa toi juoksun heti ensimmäisessä vuoroparissa. Vihdoin toisessa vuoroparissa Lohi onnistui tekemään juoksuja Janne Palomäki löi ja Sebastian Lahti toi. Myös Tuomas Luukkonen löi ja Janne Palomäki toi juoksun. Minä taputin ja kannustin muiden mukana. Kolmannessa vuoroparissa Kirin Kimmo Carlson löi ja Taneli Lassila toi juoksun. Neljännessä vuoroparissa Kiri meni johtoon ja voitti pelin Luukas Poutanen löi ja Ville Vierimaa toi Kirille voitto juoksun. Jakso päättyi 2 – 3.   Ensikertalaiset olivat hieman pettyneitä, kun Lohi ei voittanut. 

Lauantaina 

lähdin ensimmäistä kertaa uudelle Hippoksen pesäpallostadionille. Siellä oli turvatarkastus ennen kuin sain ostaa lipun. Katsomossa ei ollut vielä paljoa katsojia, kun sinne menin. Oli hyvä, että istuimissa oli selkänojat sekä katsomon päällä oli katto. 

Ensimmäisen jakson toisessa vuoroparissa Lohen Arttu Rauhamäki löi ja Joonas Riikilä löi juoksun Lohelle. Taputin ja iloitsin. Kolmannessa vuoroparissa lohelle löivät juoksun Tuukka Soikkeli ja Arttu Rauhamäki juoksuja toivat Matti Vilppola ja Valtteri Havukainen. Välillä en nähnyt mitä pelissä tapahtuu, sillä Lohen kannustaja ryhmään Tonnikaloihin kuuluva henkilö heilutti isoa Lohen lippua, mikä peitti näkökenttäni melkein kokonaan.  Kirille juoksun onnistui lyömään Aleksi Karttunen ja sen toi Luukas Poutanen. Joten Lohi voitti ensimmäisen jakson 1 – 3. 

Toisen jakson alussa Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu sai varoituksen. Tilannetta minä en nähnyt koska se iso Lohen lippu peitti näkökenttäni juuri sillä hetkellä. Toisella jaksolla molemmat joukkueet tekivät kaksi juoksua. Kirille juoksun löivät Luukas Poutanen ja Lasse Saraluoto. Juoksut toivat Iiro Hyvönen ja Elias Eloheimo.  Lohelle juoksut löivät Arttu Rauhamäki ja Tuukka Soikkeli. Juoksut toivat Waltteri Väistö ja Arttu Rauhamäki. 

Toinen jakso siis päättyi tasan 2- 2.  Joten Lohi voitti pelin. Olin tyytyväinen ja nälkäinen pelin jälkeen.

Urheilukärpäsen viikonloppu-derby

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto