Urheilukärpäsen paluu

Urheilukärpäsen paluu

Sunnuntaina 23 huhtikuuta lähdin katsomaan KaDy – GFT futsal välierä peliä. Saavuin Monnarille melkein tunti ennen pelin alkua. Ostin lipun ja valitsin paikan katsomosta. Katsoin joukkueiden alkulämmittelyä ja samalla olin kännykällä. Mietin miten pelissä mahtaa käydä. Kaverini ja hänen poikansa tulivat istumaan minun viereen.

Vihdoin peli alkoi oli pelattu vain 00.49 ja GFT teki oman maalin eli KaDy siirtyi 1 – 0 johtoon. Huusin ja taputin kuten moni muukin katsomossa. Iloa ei kestänyt kauan sillä GFT tasoitti pelin ajassa 1.31 maalintekijä oli Henri Alamikkotervo. Hänet muistan Suomen futsal maajoukkueesta. Ajattelin, että nyt tulee jännä ja tiukka peli. Pelissä oli vauhtia ja monta maalipaikkaa mutta kumpikaan joukkue ei saanut tehtyä maalia. Vasta ajassa 12.01 KaDyn Tero Intala onnistui tekemään maalin Mikko Kytölän syötöstä. Tauko alkoi, kun oli pelattu 20 minuuttia, siis ensimmäinen puoliaika oli pelattu. Tilanne oli KaDylle 2 – 1. Tauolla söin eväitä sillä minulla oli nälkä.

Toinen puoliaika alkoi, yleisö kannusti KaDyä huutamalla, taputtamalla ja jotkut myös hakkasivat tyhjiä ämpäreitä. Peli jatkui vauhdikkaana maalipaikkoja oli paljon. Mutta vasta ajassa 38.52 Kadyn Jere Intala onnistui tekemään maalin veljensä Tero Intalan syötöstä. Yleisö repesi huusi metelöi ja osa nousi seisomaan katsomossa. Tilanne oli KaDylle 3 – 1. Peliaikaa oli jäljellä vain 1.08. Toivoin, että GFT ei onnistu tekemään maalia tai jopa kahta. Futsal on nopea laji ja maaleja voi tulla nopeasti. Peli loppui, nousin seisomaan ja taputin. KaDyllä on kaksi voittoa GFt:stä ja kolme voittoa tarvitaan, että pääsee finaalipeleihin. Uskon, että KaDy pääsee finaalipeleihin, sillä KaDy on voittanut neljä Suomenmestaruutta peräkkäin, koska kaudella 2019 – 2020 kausi jäi kesken Koronan takia. 

Urheilukärpäsen paluu

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto