Urheilukärpäsen ravintolakokemukset lomalla

Lomalla matkustin Onnibussilla Kemiin. Siellä menin heti syömään Scanburgeriin. Tilasin kerrosaterian. Siellä juoma laitettiin oikeaan lasiin, annos tuotiin posliinilautasella ja haarukka ja veitsi oli myös “oikeat” – siis metalliset (mikä on mielestäni harvinaista pikaruokaravintoloissa). Annos oli suuri, ja hampurilainen maistui minulle ihan hyvin, mutta olisi saanut olla hiukan mausteisempi makuuni. Ranskalaisia ei jaksanut paljoa syödä, sillä mahani tuli ihan täyteen vähemmästäkin.

Samalla reissulla kävin myös Rovaniemellä Scanburgerissa syömässä. Siellä tilasin Aura Hampurilaisen. Se maistui todella hyvältä ja oli yksi parhaimmista hampurilaisista mitä olen syönyt! “Nam!”, sillä minä tykkään Aurajuustosta paljon.

Tampereen matkalla kävin lounaalla afganistanilaisessa ravintolassa lounaalla. Siellä buffa maksoi 12,90. Tarjolla oli kanakastiketta, kebabia, riisiä, ranskalaisia, täytettyjä paprikoita, paahdettuja kasviksia, pinaattia tuorejuustolla ja pizzaa sekä monenlaista salaattia. Lisäksi hintaan kuului myös kahvi tai tee, ja pieni kakkupala. Ruoka maistui hyvältä mutta ei ollut tulista. Pidin paljon ruuan mausta, söin mahani täyteen. Palvelu oli todella ystävällistä. Voisin mennä sinne lounaalle uudestaankin. Kyseinen ravintola sijaitsee Finlaysonin alueella.

Urheilukärpäsen ravintolakokemukset lomalla

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto