Ajankohtaista helmikuussa 2022

On helmikuu, ja vuodenalku on ollut varsin aktiivinen ja paljon muutoksia sisältävä. Katse on enemmän tulevaisuudessa kuin menneisyydessä. Koronarajoitukset aiotaan purkaa helmikuun puolivälistä alkaen, ja niin polttoaineiden kuin sähköjen hinnat poukkoilevat. Sen lisäksi vetyautot, vetyteknologia, sähköautot ja Toyotan meneminen avaruuteen on puhuttanut.

Valoisuus on tuonut mukanaan unettomuutta ja unirytmien heikentymistä pitkän talven pimeän jälkeen. Toisaalta päivänvalon lisääntyminen on piristänyt ihmisiä ja jaksamista. Jaksaminen ei ikävä kyllä silti yllä kaikille yhteiskunnan alueille. Nordean asiakaspalvelualttius on jättänyt joidenkin asiakkaidemme kokemuksen mukaan toivomisenvaraa.

Edellisten aiheiden lisäksi myös vakavammat ja syvällisemmät aiheet ovat aiheuttaneet keskustelua: Nato-kysymys, Euroopan tilanne, koronarokotteet, SARS-CoV-2 varianttien heikkeneminen sekä sosiaalinen media ja pikaviestimet kuten Telegram.

Ajankohtaista – helmikuu

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto