Ajankohtaista maaliskuussa 2022

On maaliskuu, ja sen alku on ollut varsin vaihteleva. Säät ovat lämmenneet, on ollut liukkaita jäitä, polanteita, parkkipaikoilla jäämaljoja autojen alla, on myös liukasteltu, jopa nastankenkien kanssa. Parempaakin on tulossa, lämpimiä kelejä, asvaltti kuivaa, ja paljaat läntit kasvavat.

Toki maailmallakin on tapahtunut paljon kaikenlaista. Ajatuksia on herännyt, herätetty, mielipiteitäkin. Tärkeintä on kuitenkin edelleen kohdata toinen toisemme ihmisinä, ja elää arkea. Keitämme edelleen kahvia kuten aina ennenkin, ja tarjoamme keskusteluseuraa.

Kylätoimistolle on löytänyt tiensä uusiakin asiakkaita. Pankkien palvelualttiuden puute on puhuttanut, ja työttömyyden aiheuttamat kannustinloukut ovat saaneet osansa keskusteluissa. Ihmisiä on puhuttanut Netflix, sekä lokerointi mitä tapahtuu yhteiskunnassa.

Musiikki on luonut siltoja, yhteyksiä minuutteja tuoreiden ihmissuhteidenkin väleille. On puhuttu televisiostakin, antikvariaateista ja VHS-kaseteista.

Tule sinäkin mukaan, tule juttelemaan ajankohtaisista asioista, kohdataan toisemme!

Ajankohtaista – maaliskuu

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto