Huhtikuun 2023 koonti

Kulunut kuukausi piti sisällään hälinää ja hulinaa.

Huhtikuun ensimmäisenä päivänä vietettiin aprillipäivää, johon Kylätoimisto osallistui Facebook-postauksen muodossa. Huhtasuon Kylätoimisto oli aikeissa muuttua 1.4. alkaen majataloksi, jossa lounasmenuna toimisi silli ja kuravesi. Muutoin huhtikuu oli aika pääsiäispainotteinen. Somessa jaettiin sen kunniaksi aiheeseen sopivia runoja ja kuvia. Rairuohokin kasvoi ja lopulta nuutui. 

Huhtasuon Kylätoimisto julistautui syrjinnästä vapaaksi alueeksi ja se saa näkyvyyttään seinällä olevalla merkillä. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista ja siihen puuttumista. 

Loppukuusta vietettiin vappujuhlia. Ohjelmassa oli mm. yhteislaulukaraoke sekä keväinen levyraati, pientä purtavaakin oli tarjolla. Kylätoimisto koristeltiin ilmapalloilla ja serpentiinillä, jotkut olivat myös pukeutuneet vappuasuun. Nuorille suunnattu Mieletön muuvi -hanke sai rahoituksen Suomen Kulttuurirahastolta, joten senkin osalta oli syytä juhlaan.

Huhtikuun 2023 koonti

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto