Kylätoimiston kesä 2023

Kylätoimiston kesä 2023

Kesän polkaisi käyntiin kaikille avoin kaupunginosatapahtuma Huhtasuon Hulinat. Musiikkiesitykset ilahduttivat läpi tapahtuman ajan, ohjelmaa löytyi kaikenikäisille ja tunnelma oli ihastuttava. Hulinat saivat osakseen paljon positiivista palautetta ja ystävällinen ilmapiiri sai osallistujat laulamaan ja tanssimaan yhdessä.

Keväällä aloitettu kampanja “Korvaamaton” julkaistiin kesäkuun alkupuolella. Mustavalkoinen valokuvausprojekti kertoo kuntouttavan työtoiminnan merkityksestä siihen osallistuvien ihmisten kertomana. Projektin toteuttaminen ja siihen osallistuminen tuntui monelle tärkeältä.

Kuluneen kesän aikana matkapäiväkirja sai päätöksensä hahmojen päästyään määränpäähänsä. Seuraajia tällä hetkellä viihdyttää Sepe-kesälaiskiainen, joka kertoo miltä elämä näyttää laiskiaisen silmin. Sepen tarinaa voi seurata Kylätoimiston Facebook-tilillä ja verkkosivuilla.

Heinäkuussa Minna Raatikainen ja Jani Risikko piipahtivat Kylätoimistolla, kun JYU.Well ja Keski-Suomen hyvinvointialue järjestivät yhteistyössä kokemuskartoituksen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluista. Heidät oli mukava kohdata kiireettömästi ja saimme mahdollisuuden vaikuttaa tärkeisiin asioihin.

Vaikka kesä onkin ollut jokseenkin hiljaisempaa aikaa, on silti paljon ehtinyt tapahtua. Kylätoimistolla pidettiin suursiivouspäivä – lattiat pestiin, järjestystä vaihdettiin ja lusikka löytyi seinästä. Fiiliksiä on kuvailtu iloiseksi, runoja on jaettu somessa merkkipäivien kunniaksi sekä vaihteleva sää on saanut ihmiset joko ilahtumaan tai turhautumaan. Kumpi on enemmän sun mieleen, helle vai viileämpi kesäsää?

Kylätoimiston kesä 2023

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto