Lokakuun 2022 koonti

Sateinen lokakuu vierähti nopeasti ohi, päivät ovat entistä hämärämpiä ja aurinkoa saattaa nähdä aina vain harvemmin. Tunnelmia on kuvailtu kuluneen kuukauden aikana sanoin: “sataa, sataa ropisee”, “ei pöllömpää”, “kohti pimeyttä”, ja “tunnelmalliseksi”. Pääsimme myös kuvailemaan päivän tuntemuksia pöllökuvien avuin ja tutustumaan hyvän tunneilmapiirin reseptiin. 

 

Kylätoimiston viikko-ohjelma pysyi kutakuinkin samanlaisena kuin syyskuussa. Kalenteriin kuitenkin saatiin vähän uutta lisäystä: “Neulotaan yhdessä” on nimensä mukainen ja sitä vedetään keskiviikkoisin klo 12 alkaen. Mukaan voit ottaa oman tai korjattavan työn – sekä tietty itsesi ja hyvän mielen! Uusi ohjelmanumero on ollut ilmeisesti monelle asiakkaalle mieluinen. 

 

Lokakuun alkupuolella vietettiin Aleksis Kiven päivää. Samana tiistaina vietettiin myös maailman mielenterveyspäivää, joista molemmat saivat oman julkaisunsa Kylätoimiston sosiaalisiin medioihin. Tänä vuonna mielenterveyspäivän teemana oli huolten jakaminen ja se, että jokaisen huoli on tärkeä. Kuun lopussa julkaisujen aiheena olivat myös kekri ja pyhäinpäivä. Näkyvyyttä mainosten muodossa sai myös “Elävänä takaisin” -valmennus, joka muuttuneen päivämäärän vuoksi järjestetään marraskuun 14. päivä. 

 

Viimeiset kuukauden päivät vierähtivät Halloween aiheisten naamiaisten suunnitteluun ja koristeiden askarteluun. Naamiaistunnelmista kuulette varmasti yksityiskohtaisemmin ensi kuun koonnissa.

 

Koleista keleistä ja hämärästä vuodenajasta huolimatta, Kylätoimistolla on onneksi aina lämmin tunnelma.

Lokakuun koonti

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto