Marraskuun 2022 koonti

Marraskuun koonti

Marraskuun alkupuolella vietettiin Halloween-aiheisia naamiaisia. Kylätoimisto koristeltiin teeman mukaisesti, ihmiset pukeutuivat naamiaisasuihin ja tarjoilut katettiin pöytään kaikkien iloksi. Musiikki soi hiljalleen taustalla ja valoja himmennettiin. Päivää kuvailtiin tunnelmalliseksi ja se sujui rauhallisesti – juuri niin kuin oli suunniteltukin.

Viikon fiiliksiä on kuvailtu kuluneen kuukauden aikana myös harmaiksi – ensilumen sataminen on onneksi tuonut edes hitusen valoa hämäriin päiviin ja talveen valmistautuminen on alkanut pikkuhiljaa itse kullakin.

Karto Oy teki marraskuun aikana lahjoituksen Kylätoimistolle. Lahjoituksena saimme askartelutarvikkeita mm. joulukorttien tekoon – ja paljon muuta. Paketin avaamisesta tehtiin Unboxaus-kvideo someen. Korttien askartelua on ohjelmassa joulukuussa aina maanantaisin klo 10 alkaen.

Teemapäiviä marraskuussa olivat Kekri, kansainvälinen Lapsen oikeuksien päivä, Mielenterveysviikko, Välittämisen päivä sekä TekojenTiistai. Nämä päivät saivat oman näkyvyytensä jälleen kerran sosiaalisessa mediassa. Kylätoimistolla järjestettiin myös ajankohtaa vaihtanut “Elävänä takaisin” -valmennus.

Marraskuun ohjelmassa ei tapahtunut sen suurempia muutoksia, mutta joulukuun viikko-ohjelma kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä luvassa on esimerkiksi Hollywood-kampaamo ja pikkujoulut.

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

Marraskuun koonti

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto