Onneksi on joku.

Nyt kampanjoidaan sote-järjestöjen puolesta!

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on heikentänyt sosiaali- ja terveysalan järjestöjen rahoituspohjaa. Samaan aikaan sote-järjestöjä tarvitaan jopa entistä enemmän.

Huhtasuon kylätoimisto on osoittautunut monille ihmisille hyvin tärkeäksi paikaksi kohdata muita ihmisiä, purkaa mieltä painavia asioita ja harrastaa hyvää mieltä tuovia asioita.

Huhtasuon kylätoimisto toimii asiakkailleen matalan kynnyksen kohtaamispaikkana. Meillä piipahtaa päivittäin useampia kymmeniä erilaisissa elämäntilanteissa eläviä ihmisiä. Kylätoimistolla tulet kohdatuksi omana itsenäsi. Moni asiakas saa meiltä päivän ainoat ihmiskohtaamiset. Tarjolla on keskusteluseuraa, mukavaa ohjattua puuhaa sekä käytännön apua esimerkiksi tietokoneiden ja älylaitteiden kanssa. Huhtasuon kylätoimisto on meidän kaikkien yhteinen olohuone.

Huhtasuon kylätoimisto toimii lisäksi sosiaalisesti vahvistavana kuntoutttavan työtoiminnan työpaikkana. Työvalmentautujat voivat turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä kohentaa työkykyään, etsiä uusia ajatuksia opintojen ja elämänsä suhteen ja kuntoutua omien tavoitteidensa mukaisesti. Huhtasuon kylätoimistolla voit tavata myös mm. sosiaalialan työharjoittelijoita sekä TE-keskuksen ja Kelan työkokeilijoita. Kaikki työntekijät ovat tasavertaisia ja jokainen saa olla oma ihana itsensä.

Vapaaehtoiset työntekijät tuovat auttavat kätensä toimintaan ja saavat samalla arvokasta sisältöä elämäänsä. 

Tämän kohtaamis- ja työpaikan motto on: “Aina pitää olla kiva tulla ja kiva lähteä.” 

Siis mitä tapahtuisi, jos meitä ei olisi? 

#onneksionjoku #josmeitäeiolisi #budjetti2021 #budjettiriihi