Osaaminen näkyviin -kampanjaviikon tunnelmia

Osaaminen näkyviin -kampanjaviikon tunnelmia

Huhtasuon ASA ry osallistui 5.-11.9.2022 järjestettävään Osaaminen näkyviin -kampanjaviikkoon. Viikon tarkoituksena oli nostaa esiin erilaista osaamista ja taitoja, niin työelämässä kuin arjessa – vapaa-ajalla tai harrastuksissa. Oikeastaan missä vain elämän eri osa-alueilla.

Tarkoituksena oli tietenkin nimensä mukaisesti tuoda erilaista osaamista näkyväksi ja luoda sen ympärille julkista keskustelua. Me täällä Huhtasuon Kylätoimistolla julkaisimme pitkin viikkoa postauksia liittyen kampanjaviikkoon, joissa muutamat henkilöt työyhteisöstämme osallistui tuomaan esiin kädentaitoja, luovuutta ja kohtaamista asiakaspalvelutilanteissa.

Lopuksi päätimme tehdä myös yhteisen julkaisun, johon osallistui Kylätoimiston porukkaa tuomaan omia taitojaan tai vahvuuksiaan muutamalla sanalla esille. Laitoimme kameran videotilaan kuvaamaan, kun säädimme kehyksien ja kuvaan asettumisen suhteen, jotta kaikki varmasti näkyisi – kuitenkin aina jonkun nutturatötterö oli tiellä tai jotain vastaavaa.

Yritys oli mielestäni ihan hyvä, sillä lopputuloksesta saatiin sentään taltioitua aito ja iloinen tilanne – jota se kaikki säätäminen itsessään olikin. Itselläni oli myös ilo valokuvata muutkin kampanjaan liittyvät kuvat, jotka julkaisimme, sillä niistä kuvauksista ei naurua ainakaan puuttunut. Kampanjaan liittyvät kuvat voit käydä katsomassa Kylätoimiston Instagramista tai Facebookista.

Osaaminen näkyviin -kampanjaviikon tunnelmia

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto