Tammikuun 2023 koonti

Tammikuussa koitti paluu arkeen ja uusi vuosi lähti hyvissä merkein käyntiin. Lunta ja liukkaita kelejä riitti, viikon fiiliksiä kuvailtiin niiden pohjalta. Viikko-ohjelmassa ei tapahtunut muutoksia, asiakkailta kuitenkin kerättiin toiveita ja ideoita, mitä he haluaisivat jatkossa täällä tehdä tai harrastaa. Jotain uutta on siis mahdollisesti kevään aikana tiedossa ohjelman suhteen. Tammikuun koonti

Kylätoimistolle pystytettiin taidenäyttely Underwater, joka on itseoppineen taiteilija Venna Sievisen käsialaa. Teokset ovat esillä helmikuun loppuun saakka ja aiheesta tehtiin juttu myös Suur-Jyväskylän lehteen.

Loppukuusta järjestettiin keskustelutilaisuus liittyen lähiötutkimukseen Huhtasuon ja Keltinmäen alueista. Tilaisuus veti puoleensa paljon osallistujia ja poiki vilkasta keskustelua. Tilaisuus toteutettiin yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen kanssa.

Kevään aikana Huhtasuon Kylätoimiston sosiaalisissa medioissa voi seurata virtuaalista matkapäiväkirjaa, jossa hahmot ovat kuvitteellisia mutta askeleet ovat aitoja. Matkapäiväkirjan tarkoituksena on innostaa liikkumaan ja tutkimaan askelmittarilla päivän tai viikon aikana kertyneitä askeleita. Voit myös itse ottaa haasteen vastaan tekemällä matkaa tägäämällä #askeleetonaitoja omaan julkaisuusi.

Tammikuun koonti

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto

#tammikuu #koonti #kevät #tapahtumat #kylätoimisto #matkapäiväkirja #askeleetonaitoja

Vennan Instagram: Venna Sievinen Art