Välittämisen päivä

Tänään perjantaina 26.11.2021, Mielenterveysviikon keskellä, vietämme Välittämisen Päivää. Olethan sinäkin huomioinut välittämisen teeman? 

Välittäminen on osa mielen hyvinvointia. Voimme luoda valoa ja toivoa toiselle, aivan pienilläkin teoilla. Joskus pelkkä ystävällinen katse tai sana voi merkitä päivän ainoaa kohtaamista toisen ihmisen kanssa. 

Kohtaamispaikat ovat tutkimusten mukaan yksi kustannustehokkaimmista tavoista edistää asukkaiden osallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä. Luomme pienillä kohtaamisilla paljon iloa, ja vähennämme (mielen)terveydenhuollon taakkaa. 

Meidän Kylätoimistomme on paikka, jossa toteutamme yhdenvertaisuuden periaatetta. Täällä jokainen voi tulla kohdatuksi omana itsenään. Kohtaamisen ei tarvitse olla sinänsä mitään ihmeellistä, riittää kun on samassa tilassa muiden kanssa. Kohtelemme toisia niin kuin haluaisimme itseämme kohdeltavan. 

Olet tervetullut mukaan toimintaan ja ideoimaan yhdessä! Viikko-ohjelmamme vaihtuu kuukausittain. Yhtä tervetullut olet myös piipahtamaan ihan vaikka vain edulliselle kahville! 

Nähdään!