Urheilukärpänen Lohen pelissä

Urheilukärpänen

Perjantai-iltana lähdin katsomaan Lohi – Haminan Palloilijat -pesäpallopeliä. Lähdin kotoa bussipysäkille ja ollessani talon takana huomasin, että minulla ei ole Lohen t-paitaa päällä. Siis eikun äkkiä kotiin vaihtamaan t-paita. Onneksi ehdin vielä bussiin. Puoli tuntia ennen pelin alkua menin ostamaan hodarin. Ja ei ollut kurkkumajoneesia, olen aina laittanut sitä hodariini. Minulle suositeltiin ties mitä majoneesia, laitoin sitä. Se majoneesi ei ihan ollut minun makuuni, mutta söin silti hodarini. Syödessäni alkoi vähän satamaan ja otin sateenvarjon etten kastu. 

Peli alkoi eikä kumpikaan joukkue onnistunut tekemään juoksuja. Piti edetä aina neljänteen vuoropariin asti, että Lohi onnistui tekemään yhden juoksun. Juoksun löi Aleksi Kartunen ja toi Matias Kauppinen. Tuolla juoksulla Lohi voitti ensimmäisen jakson. 

Toisella jaksolla Lohen lyöntipeli ei kulkenut, eikä yhtään juoksua onnistuttu tekemään. Toinen jakso on ollut tällä kaudella ongelma Lohelle. Ja useimmissa peleissä Lohi on sen hävinnyt. Sen sijaan Haminan peli luisti ja he tekivät kuusi juoksua. Kumpikin joukkue oli voittanut jakson.

Edettiin supervuoropariin missä kumpikaan joukkue ei onnistunut juoksujen teossa. Seuraavana oli vuorossa kotiutuslyöntikisa. Siinä on 5 pelaajaa lyömässä ja 5 etenemässä kolmospesältä kotiin. Lohi onnistui tekemään 4 juoksua. Siinä vaiheessa moni jo ajatteli, että Lohi voittaa pelin. Mutta Haminan Toni Laakso löi juoksun ja juoksi itse kunnarin. Siinä vaiheessa tilanne oli 4 – 2. Haminalla oli vielä 4 lyöjää jäljellä. Seuraavat 3 lyöjää onnistuivat ja Hamina voitti kotiutuslyöntikisan 4 – 5 , koko pelin 1 – 2 . 

 

Pelin jälkeen vielä kysyin kurkkumajoneesista hodariyrittäjältä. Selvisi, että sitä ei ole tukussa, eikä myöskään tilattavissa tukkuun. Seuraavassa pelissä minun pitää varmaan kokeilla valkosipulimajoneesia hodariini, koska aina minä ostan hodarin pelissä.