Henkilöstö

Henna Autio

Toiminnanjohtaja

Monen hassunkurisen yhteensattuman kautta päädyin Huhtasuon Kylätoimistoon ohjaajaksi elokuussa 2018. Kolme vaiherikasta vuotta myöhemmin siirryin uusiin tehtäviin yhdistyksen toiminnanjohtajana. Ihmisten avoimuus ja aitous on parasta tässä työssä, jokaiseen päivään mahtuu monenlaisia kohtaamisia ja joka päivä saa oppia uutta!

Motto: Yhdessä olemme enemmän!

Suvi Järvinen

Ohjaaja

Kesän kynnyksellä eteeni avautui uusi reitti kohti sitä, minne olin pyrkinyt; saada tehdä merkityksellistä työtä ja olla läsnä. Sain mahdollisuuden alkaa työskennellä Kylätoimistolla ohjaajana ja kuntouttavan työtoiminnan työvalmentajana. Yhteisöllinen tunnelma ja vilpittömät, välittävät kohtaamiset ovat tämän paikan ydin. Yhdessä syntyy yhteinen arki ja jokainen päivä hetki kerrallaan.

Motto: ”Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.”

– Antoine de Saint-Exupéry

Kirsi Florin

Hallituksen puheenjohtaja

Olen Kirsi Florin, kolmen jo aikuisen lapsen äiti ja 6 lapsenlapsen mummo.
Töissä olen ollut Jyväskylän kaupungilla 15 vuotta, Huhtasuon ASA:n toiminnassa mukana saman verran, hallitukseen olen kuulunut yli 10 vuotta.
Nyt uutena puheenjohtajana haluan olla yhtenä vaikuttajana Huhtasuon alueella, jossa ihmiset kohtaavat toinen toisensa kunnioittavasti ja arvostaen, hyvään tulevaisuuteen suunnaten.

Kiitos tekemästäsi työstä hankkeen parissa, Kirsi! 

2018-2021