Henkilöstö

Henna Autio

Projektityöntekijä

Monen hassunkurisen yhteensattuman kautta päädyin Huhtasuon Kylätoimistoon ohjaajaksi elokuussa 2018. Kesäkuussa 2020 siirryin uusiin tehtäviin projektityöntekijäksi Ihmisten Ilmoille! -hankkeeseen.  Ihmisten avoimuus ja aitous on parasta tässä työssä, jokaiseen päivään mahtuu monenlaisia kohtaamisia.

Motto: Yhdessä olemme enemmän!

Kirsi Valkonen

Toiminnanjohtaja

Olen tullut maaliskuussa vuonna 2018 Huhtasuon Kylätoimistolle käynnistämään Ihmisten ilmoille! toimintaa. Huhtasuon yhteisöllisyys, ihmisten kohtaaminen ja innovatiivisuus ovat vieneet minut mukanaan. Kiitokset kohtaamisista! Olen aikaisemmin työskennellyt sosiaalialan eri sektoreilla, ihmisten kanssa, ja siitä olen innostunut edelleen. Huhtasuon kohtaamispaikalla on vuosikymmenten historia, ja nyt on ilo olla mukana rakentamassa yhteistä arkea 2020 -luvulla.

Motto: Keskustele joka päivä uuden, sinulle vieraan, ihmisen kanssa.

Suvi Järvinen

Ohjaaja

Kesän kynnyksellä eteeni avautui uusi reitti kohti sitä, minne olin pyrkinyt; saada tehdä merkityksellistä työtä ja olla läsnä. Sain mahdollisuuden alkaa työskennellä Kylätoimistolla ohjaajana ja kuntouttavan työtoiminnan työvalmentajana. Yhteisöllinen tunnelma ja vilpittömät, välittävät kohtaamiset ovat tämän paikan ydin. Yhdessä syntyy yhteinen arki ja jokainen päivä hetki kerrallaan.

Motto: ”Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.”

– Antoine de Saint-Exupéry

Kirsi Florin

Hallituksen puheenjohtaja

Olen Kirsi Florin, kolmen jo aikuisen lapsen äiti ja 6 lapsenlapsen mummo. Töissä olen ollut Jyväskylän kaupungilla 15 vuotta, Huhtasuon ASA:n toiminnassa mukana saman verran, hallitukseen olen kuulunut yli 10 vuotta. Nyt uutena puheenjohtajana haluan olla yhtenä vaikuttajana Huhtasuon alueella, jossa ihmiset kohtaavat toinen toisensa kunnioittavasti ja arvostaen, hyvään tulevaisuuteen suunnaten.

Jaa tämä: