Sepe-kesälaiskiainen on monessa mukana!

Sepe-laiskiainen hakee töitä

Sepe Romppainen
Laiskiaskuja 3 B 9
89653 LÖHÖLÖ
P. 040 1543250
sepe.3s@gmail.com

Lipertek Oy
Tehtaantie 8
80400 YLÄMYLLY
Löhölässä 4. huhtikuuta 2024

 

Kiinnostuin avoinna olevasta toimitusjohtajan/elinkeinopäällikön tehtävästä. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot sillä viimeksi pyöritin omaa konttoria missä minulla oli työntekijöitä ja pidin myös yhteyttä asiakasyrityksiin, sillä olin  konttorin johtaja. Viestinnän asiakkaiden kanssa hoidin sähköpostilla,soittamalla ja myös livenä asiakkaita tavaten.  Yhteistyö eri yritysten kanssa sujui hyvin eikä ongelmia ilmennyt. Kokemusta minulla on myös keksitehtaan  kunnossapidon johtajan työstä siellä olin  sijaisena 2 vuotta. Olen myös ollut 1 vuoden konepajalla työnjohtaja. Minulta löytyy siis kokemusta erilaisista yrityksistä. Yritysrakenteet ovat tulleet minulle tutuiksi eri yrityksisissä työskennellässäni. Myös taloudellinen ajattelu on tuttua hommaa.  

Olen rohkea tarttumaan uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti. Sosiaalisuudestani  ja positiivisuudestani  on varmasti tässä työssä hyötyä, pidän ihmisten kanssa työskentelystä. Olen myös avoin kehittämään uusia ideoita yhdessä muiden kanssa. Olen tällainen lupsakka savolainen. Rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kohti uutta.

Koulutukseltani olen konetekniikan insinööri AMK ja tradenomi AMK. 

Mielelläni tulen kertomaan teille lisää osaamisestani.

 

Sepe Romppainen

Sepe-laiskiainen hakee töitä

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto

 

tagit: sepe-laiskiainen hakee töitä #sepe-laiskiainen #työnhakujuttuja #kylätoimisto #maskotti