Sepe pääsee työhaastatteluun

Sepe pääsee työhaastatteluun

Sepelle tuli sähköpostia ja hänet kutsuttiin työpaikkahaastatteluun.

Sepen piti alkaa selvittämään miten pääsee Liperiin, sillä hänellä ei ole ajokorttia. Hän tutki vaihtoehtoja päätti mennä junalla Joensuuhun ja olla yötä siellä seuraavana päivänä sit bussilla Liperiin ja takaisin Joensuuhun mistä junalla takaisin Jyväskylään. Vielä piti selvittää majoitusvaihtoehtoja Joensuussa. Edullisia vaihtoehtoja etsiessä löytyi Airbnb asunto. Joten hän varasi sen. Sepeä vähän jännitti junan vaihto Pieksämäellä mennen tullen koska laskiaisena hän on aika hidas liikkumaan. Mutta pitää toivoa, että jatko juna on viereisellä raiteella niin kävelymatka ei ole pitkä.

Matkakeskuksella

Aamulla Sepe oli ajoissa matkakeskuksella odottamassa junaa mukaan hän oli pakannut myös eväitä mm. Pepsi Maxia, suklaakeksejä ja juusto-kurkku sämpylöitä. Matka alkoi Sepen oli pakko pysyä hereillä koska Pieksämäellä pitää vaihtaa junaa. Joten hän katsoi kännykästä leffaa. Sepe oli valmiina astumaan ulos junasta ensimmäisten joukosta, että varmasti ehtii Joensuun junaan. Kaikki meni hyvin ja hän ehti vaihtaa junaa. Nyt oli aika rentoutua ja nukku pienet unet. Heräämisen Sepe varmisti laittamalla kännykkäänsä herätyksen. Sillä onhan hän laiskiainen ja nukkuu paljon. Herättyään Sepellä oli kova nälkä siis oli aika syödä eväitä.

Joensuussa

Vihdoin Sepe oli Joensuussa ensimmäisenä piti käydä ruokakaupassa ja sitten taksilla kohti majapaikkaa. Illan aikana Sepe söi valmisruokaa ja joi mehua ja kuunteli radiota. Hän meni ajoissa nukkumaan sillä huomenna olisi jännittävä päivä työpaikkahaastattelu. Aamutoimet tehtyään ja pienen aamupalan syötyään hän pakkasi tavaransa ja tilasi taksin. Taksilla Sepe meni linja-autoasemalle. Sillä haastattelu olisi Liperissä minne pääsee Joensuusta linja-autolla. Sepe oli hermostunut matkalla, mutta pääsi perille. Hänet otti vastaan puhelias mies ja sitten tuli vielä yksi nainen haastattelemaan Sepeä. Haastattelussa kysyttiin kaikenlaista mm. miten tulet toimeen ihmisten kanssa ja millainen on hyvä johtaja. Parhaansa mukaan Sepe vastasi kysymyksiin.

Paluumatkalla

Paluumatka Jyväskylään sujui hyvin olihan Sepellä jo kokemusta menomatkan verran. Omasta mielestään hän osasi tulkita aikatauluja hyvin ja jopa piti junalla matkustamisesta.

Nyt sitten Sepe odottaa saako työpaikan ja onko muutto edessä.

Sepe pääsee työhaastatteluun

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto