Sepe-kesälaiskiainen on monessa mukana!

Sepen, Sisun ja Sasun uusivuosi

Sepen, Sisun ja Sasun uusivuosi yhdessä! Kolme Ässää odotti uudenvuodenaattoa malttamattomana, sillä he halusivat nähdä raketteja. Jo ennen iltakuutta he asettuivat valmiiksi ikkunaan, että varmasti näkevät paljon raketteja. Sisu hihkui, kun näki raketteja. Välillä ihme kyllä he mahtoivat maistaa pizzaa ja limsaa. Mutta sitten heillä oli jo kiire takaisin ikkunaan. Sillä yhtään rakettia ei saanut jäädä näkemättä.

Keskiyöllä…

… ammuttiin paljon raketteja. Siitä Sasu innostui ja alkoi hyppimään ilmaan. Siitä Sepe ei tykännyt ja käski Sasun rauhoittua ja keskittyä katsomaan raketteja. Siinä he vaan tuijottivat ikkunasta ulos ja olivat vihaisia, kun kuului pamauksia mutta mitään ei näkynyt. Ihme kyllä kaikki kolme pysyivät hereillä yö kahteen asti. Koska he olivat valvoneet yöhön asti niin aamulla Kolme Ässää nukkui pitkään.

Koko päivän he olivat väsyneitä ja haukottelivat, mutta olivat onnellisia rakettien näkemisestä. Puhetta riitti erivärisistä ja -näköisistä raketeista. Sillä olihan tämä ollut heidän ensimmäinen Uusivuosi yhdessä.

Sepen, Sisun ja Sasun uusivuosi

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto