Työharjoittelijan kuulumisia (4/2024)

Tässä meillä neljä kertaa työharjoittelussa viihtyneen, suomen kieltä ja asiakaspalvelua oppineen kokemuksia viimeiseltä jaksolta:

Olen opiskelja Alkiossa, opiskelen suomen kieltä.
Tämä on työharjoitteluni kylätoimistossa. Ihmettelet miksi neljä kertaa. Kyllä, koska se on paras paikka oppia suomea ja kommunikoida asiakkaiden kanssa. Ei vain sitä; kaikki henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Mikä sai minut tulemaan uudestaan? On tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi työpaikalla ja että kaikki ovat ymmärtäväisiä ja ystävällisiä. Itselleni, opiskelijana, opin kirjoitetun kielen koulussa, mutta täällä opin puhutun kielen. Autan asiakkaita puhelimen käytössä tai muissa teknisissä asioissa.
Kyllä, puhun positiivisesti, koska jos olisi ollut negatiivinen puoli, en olisi tullut neljää kertaa. Tässä paikassa opin asiakaspalvelua Suomessa, ja tämä auttaa minua aikaisemmassa kokemuksessani kotimaassani. Sain opiskelupaikkaa Stadin ammattikoulussa Helsingissa. Olen aina haaveillut sisustussuunnittelijan ammatista ja unelma alkaa toteutua. Jatkossa tulen olemaan enemmän tekemisissä asiakkaiden kanssa ja kuuntelemaan heidän toiveitaan. Siksi kylätoimisto on suosikkini, koska se auttaa minua asiakaspalvelussa ja puhua suomea.

Kiitos! ♥️

Kiitos kun olet ollut ilonamme ja kaikkea hyvää!
Terveisin Kylätoimiston porukka

Työssäharjoittelijan kuulumisia (4/2024)

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto