Urheilukärpänen testaa: Kaksi hoopoa kuntosalilla

Urheilukärpänen testaa:

Kaksi hoopoa kuntosalilla

Viime viikolla keskiviikkona menin kaverini kanssa Aalto Alvarin kuntosalille. Siitä on aikaa, kun viimeksi olen käynyt kuntosalilla. En edes muista koska olen käynyt koko rakennuksessa, mutta onneksi minulla oli opas mukana. Meillä molemmilla oli Kipinä-kortti millä pääsimme ilmaiseksi sisään.

Aluksi menimme pikkusalille missä on ilmanpaineella toimivat kuntosalilaitteet. Niissä laitteissa voi vastuksen laittaa 0,5 kg:n tarkkuudella näytöstä klikkaamalla ja laite laskee montako kertaa liikkeen tekee. Kaverinikaan ei ollut käynyt kertaakaan sillä salilla. Eikä hänkään osannut oikein käyttää hienoja laitteita. Saattoi olla hauskan näköistä, kun tutkimme mitä liikkeitä laitteilla voi tehdä. Mutta kaikesta huolimatta jotenkin onnistuimme käyttämään laitteita tai ainakin osaa niistä. Tein vatsalihasliikeitä ja totesin että löysin vatsalihakseni. Hyvä niin. 

Treenasin myös reisilihaksia ja torstaina herätessäni oli minulla nivuset kipeät. Tuolla pikkusalilla oli vaan naisia ja osa heistä taisi katsoa meitä, että ensikertalaiset salilla. Mutta tärkeintä oli tietysti, että onnistuimme treenaamaan noin tunnin. Lopuksi menimme käymään vielä isommalla salilla missä on enemmän laitteita. Siellä kokeilin eri laitteita vain vähän, sillä minulla oli jo nälkä. Mikä tarkoitti sitä, että parempi lähteä kohti kotia bussilla. Tarkoitukseni olisi mennä tällä viikolla uudestaan kuntosalille.

Urheilukärpänen testaa: Kaksi hoopoa kuntosalilla

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto