Osaaminen näkyviin

Osaaminen näkyviin!

Huhtasuon ASA ry on mukana 2.10. – 8.10.2023 Osaaminen näkyviin -viikolla, jonka toteuttaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa. Kampanjaviikon tarkoituksena on auttaa ihmisiä huomaamaan omaa osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi sekä nostaa aihetta julkiseen keskusteluun.

Missä olen hyvä? Missä asioissa minulta pyydetään apua? Mistä innostun?

Kuluneen viikon aikana kohtaamispaikassa nousi esiin erilaista osaamista; Ryhmätoiminnan ohjaaminen, asiakaspalvelu-, läsnäolo- ja vuorovaikutustaidot, paikkojen siistinä pitäminen, pyrkimys tehdä asiat mahdollisimman tarkasti, täsmällisyys, luovuus, taito olla reippaasti ihmisten seurassa, tietotekninen osaaminen, kotoisan tunnelman luominen, periksiantamattomuus, ennakkoluulottomuus ja taito nähdä arjen pieniä ihmeitä.

Työyhteisössä pohdittiin myös asioita, joista innostuu. Innostusta aiheuttavina asioina mainittiin mm. shamaanirummut, vitsailu, jääkiekko, taide, vapaa-aika, anime, leipominen, ideoiminen, lukeminen ja tarinat, matematiikka, ihmiset, liikkuminen ja luonto.

Osaaminen näkyviin

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto