Joulukuun 2022 koonti

Joulukuu piti sisällään mm. pikkujoulujen suunnittelua, korttien askartelua ja joulukoristeiden esille laittoa. Oma Säästöpankki järjesti Kylätoimistolla pullakahvibingon, karaokea laulettiin eräänä keskiviikkona ja levyraatikin soi muutamaan otteeseen.

“Mikä pännii” -keskustelutilaisuus järjestettiin kuukauden ensimmäisenä päivänä ja väkeä kokoontui keskustelemaan tärkeiden asioiden äärelle. Somessa jaettiin hyvän mielen vinkkejä, kuukauden fiiliksiä kuvailtiin lumiseksi ja hämmästystä aiheutti erikoiset joulukoristeet. Itsenäisyyspäivää vietettiin 6.12. ja siitä syntyi keskustelua Kylätoimistolla linnanjuhliin liittyen.

Suuren suosion saanut Hollywood-kampaamon ajanvaraukset täyttyivät. Jonathon Goldhill leikkasi veloituksetta ihmisten hiuksia ja teki stailauksia. Päivästä tehtiin juttu Keski-Suomalaiseen ja valokuvia jaettiin somessa. Päivä oli kaikinpuolin onnistunut, asiakkaat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja nimensä mukaisesti hyvän mielen tapahtuma toteutui.

Pikkujoulujen ohjelmassa oli jouluinen tietovisa, joululauluraati ja arvontaan pystyi osallistumaan, mikäli paikalle saapui tonttulakki päässä. Tarjolla oli glögiä ja pipareita. Joulupukkikin saattoi käydä pyörähtämässä paikan päällä.

Kylätoimiston väki jäi viettämään joulutaukoa 22.12. Tammikuussa, kun uuteen vuoteen oli siirrytty, ovet avautuivat taas ja lomilta palattiin takaisin arjen pariin.

Tammikuun ohjelmassa on luvassa mm. Venna Sievisen taidenäyttely, levyraatia ja yhdessä pelailua ja jutusteltua. Tervetuloa ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille!

Joulukuun 2022 koonti

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto