Syyskuun 2022 koonti

Syyskuun koonti

Syyskuussa Kylätoimiston viikko-ohjelmaan kuului perinteisten ohjelmien lisäksi myös jonkin verran musiikkia. Levyraati soi muutamaan otteeseen sekä karaoke raikui loppukuun puolella, heti torstaibingon jälkeen. Karaoke toi paljon osallistujia yhteen – joko laulaen, soittaen tai muuten vaan musiikkia fiilistellen.

Osaaminen näkyviin -viikko toteutettiin syyskuun alkupuolella. Kampanja sai aikaan oman osaamisensa pohtimista eri elämän osa-alueilla ja näistä taidoista tiputtelimme pitkin viikkoa someen postauksia. Aiheesta tehtiin myös lehtijuttu Keskisuomalaiseen.

Tähän ei kuitenkaan kuluneen kuukauden aikana kampanjat loppuneet, sillä osallistuimme myös Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivään, jota vietettiin 1.10. Kampanjan nimeksi valikoitui “Mun kengissä”.

Kampanjan työstämiseksi kohtaamispaikassa kerättiin syyskuussa viikon ajan asukaspalautteita, jotka toimitettiin myöhemmin Jyväskylän kaupunginvaltuustolle. Minä taas kuvasin ihmisten kenkiä tukemaan näkemystä, että näiden mielipiteiden takana on ihan oikea ihminen, jolla on sanottavaa. Asukaspalautteita kenkä kuvineen julkaistiin jälleen kerran Kylätoimiston sosiaalisissa medioissa. Ja niitä julkaistiinkin paljon.

Syyskuun tunnelmia on kuvailtu kylmäksi, koleaksi ja värikkäästi sekalaiseksi. Säässä on tapahtunut selkeä muutos, mitä pidemmälle syksyä mennään. Luontokin on saanut jo vuodenaikaan kuuluvat värinsä. Somessa on jaettu kuvia pisaroiden kimalluksesta, syksyn lehdistä sekä julkaistu vinkkejä liittyen kasvien hoitoon tai energiansäästöön.

Myös Kaakkolammen avantouimareiden talviuintikausi sai alkunsa syyskuun puolella. Jäsenmaksu on 50€, jonka voi käydä maksamassa käteisellä Huhtasuon Kylätoimistolla aukioloaikojen puitteissa.

Syyskuun koonti

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto