Toukokuun 2023 koonti

Toukokuun 2023 ensimmäisenä päivänä vietettiin vappua, jolloin Kylätoimisto oli suljettuna. Vappurientojen jälkeen kohdattiin takatalvi, mutta onneksi kulunut kuukausi tarjosi myös aurinkoisia ja kesäisen lämpimiä päiviä.

Kuukauden aikana tapahtui monenlaista kivaa. Uusia alkuja istutettiin ikkunalle, työporukan fiiliksistä väsättiin runo ja matkapäiväkirja on edennyt kovaa vauhtia jo Inariin saakka. Uuden bingokoneen saapuminen Kylätoimistolle lienee myös mainitsemisen arvoinen asia. Pelaajat olivat siitä ainakin kovin mielissään. Toukokuussa vedetty ohjelmanumero “Villiyrttien mukana” keräsi aiheesta kiinnostuneet ihmiset yhteen. Kasveihin liittyen, toukokuussa vietettiin myös Viherviikkoa, jossa ihmiset toi ja vaihtoivat viherkasvien pistokkaita.

Kampanja nimeltään “Korvaamaton” sai toukokuussa alkunsa valokuvausprojektin muodossa. Projekti kertoo kuntouttavan työtoiminnan merkityksestä, siihen osallistuvien ihmisten kertomana. Julkaisut aiheesta tulevat nähtäville Kylätoimiston somekanavissa.

Kesäkuun ohjelmassa on luvassa muun muassa kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma; Huhtasuon Hulinat. Tapahtuma järjestetään Huhtakeskuksen ytimessä ja sitä vietetään tiistaina 6.6. Nähdään siellä!

Toukokuun 2023 koonti

Lue aikaisempia ajankohtaisia katsauksiamme tai pysy ajan tasalla lukemalla Uutiset-välilehteämme osoitteessa: Kylätoimiston Uutiset

Ja blogejamme osoitteessa: Blogitekstit

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ihmisten Ilmoille

Instagram: Huhtasuon Kylätoimisto